my beloved cat :)



firstly .. haiiii !! this mimi :') 
kucing nie lain dengan kucing2 yang lain penah aku jaga . dia baik , yang penting dia comel , dia pandai , pandai tangkap tikussss . and
kadang2 je degil , pemalas n kuat tidooo ~

hmm , rindu sangat kat dia . dia dah mati tapi dia ada jugaklah tinggalkan anak dia . haha . banyak jugak .tapi semuanya mati masa baby lagi . yang hidup pun sekarang 2ekor je .

nie anak kucing aku yang atas tadi .dah besar dah dia :) .aku panggil dia putih je even taklah semua bulu dia putih . ada kuning2 dia sikit hehe . dia je sekarang yang ada kat rumah aku .yang selalu teman aku buat homework tengah2 malam , yang selalu teman aku g dapur , yang selalu kecau aku kalau aku tidor . erm , kadang2 lah .haha .yang selalu teman aku time ayah n mak aku keluar g mana2 . macam2 lah .aku sayang dia :) .lagi satu ,banyak yang kata nie betina .hello ,nie jantan lahh .nak tahu sebab apa diorang kata nie betina , sebab prut dia tu meloyot .(erm , apa jadah meloyot tu -.- ?? ) aku pun tak tahu nama dia apa yg meloyot tu .haahaha .paham2 jelahh .lagi satu ,selalu kalau kucing jantan kan , dia kan suka kencing pancut sana , pancut sini (heyyy !! kurang ajar kucing tu , puihhh ! ) tapi kucing jantan aku nie tak .nnti dia g tandass , dia g kat bucu lubang yang selalu air kluar kat situ . n terus buang hajat dia tu .hee ..apalah , tu pun nak citer erkk . haha. lagi satu , aku lupa nak type , dia nie PENAKUT tapi tak takut penyapu  , kalau kucing lain , bunyik penyapu terus lari macam apee ! haha . 

video 
haa , nie kucing aku jugak . dia pun dah pergi ..aku sayang jugak dengan kucing yang 3 warna tu . yang jilat kucing kecik tuu .bukan men lagi dia jilatt . macam tu anak dia pulak . tu anak kucing yang atas tadi . yang MIMIE tu .kalau lupa , rewind balik g atass .hehe .aku panggil dia BLINCA .aku pun tak tahu nama aku bagi nama tu . ehhh , haa . bukan aku yang bagi nama tu . akak aku lah . ntah pape je dia tuu ~ -..-
k lahh.tu jelahh :) muahhh



No comments:

Post a Comment